Vi är kursdeltagarna på Färnebofolkhögskola som studerar Klimat och förändring med Filmen som verktyg. Vi har skapat denna bloggen för att ytterliggare sprida information, inspiration och engagemang om klimatfrågorna - och det vill vi göra med våra filmer, tips om event och webbsidor eller bara genom vårt engagemang. Välkommen - du behövs för att det skall förändra.

Behöver ni vårpepp?

22 April, 9-16

Ett interaktivt symposium om kraften att förändra vår gemensamma framtid!

Tänk om allt som krävs är människor som du och jag för att få till stånd en mänsklig närvaro på denna planet som är miljömässigt hållbar, socialt rättvis och existentiellt meningsfull…

Symposiet är en djupgående utforskning av hur vi tillsammans kan börja förverkliga dessa djärva visioner. Hur vi som medskapare kan vara början till en ny världsbild och era av samhörighet och ömsesidighet snarare än separation, en värld där våra handlingar länkar oss samman med varandra och med naturen och skapar välbefinnande för individer, organisationer, samhällen och ekosystem – med respekt för såväl människors som naturens rättigheter.

Denna interaktiva, upplevelsebaserade workshop bygger på övningar och videoinslag och syftar till att ge oss fördjupad känslomässig insikt om vår värld - var vi står, hur vi hamnade här och vad som behövs för att medskapa en ny framtid.

Om du är redo att bli omskakad, berörd och inspirerad till handling, om du vill delta i ett blomstrande globalt nätverk med likasinnade, djupt engagerade människor – då inbjuder vi dig att delta på detta seminarium.

Symposiet är en del av den globala rörelsen Pachamama Alliance, som i Europa går under namnet Be the Change.

Detaljer:
Tid 9-16. Kom i god tid, gärna 15 min i förväg.
Deltagaravgift 400 kr (200 kr för icke förvärvsarbetande vid behov), inklusive fika, lunch, frukt. OBS - Föranmälan! Begränsat antal platser, boka i tid!
Anmälan till [email protected]. Bifoga namn och mobilnummer.


VARMT VÄLKOMMEN
Emma, Klara, Amanda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Visit InfoServe for backgrounds or to create a business website.